Élet-Stílus

Dulin Metta: Nyilván nem fogok olyannal ismerkedni, akinek kevesebb lóvéja van, mint nekem

TV2
TV2
Éppen ezért regisztrált nemrég egy fizetős társkereső oldalra.

Hétfő este debütált a TV2 új, Kőgazdag Fiatalok című realityje, amiben A Nagy Ő tavalyi évadában megismert Dulin Metta is szerepel. Utóbbi a mai rész előzetese szerint arról is beszél majd a műsorban, milyen típusú férfiakkal nem szeretne egyáltalán ismerkedni, méghozzá egy fizetős társkereső oldal kapcsán, amire regisztrált.

Fizetni kell a regisztrációért, és ebből kiindulva azt gondolom, ez egy szűrő, mind a pasikban, mind abban, hogy nyilván nem fogok olyannal ismerkedni, akinek kevesebb lóvéja van, mint nekem

– jelentette ki a magát világutazóként aposztrofáló szereplő.

Szerintem végtelenül kellemetlen, ha egy párkapcsolatban egy nő többet keres, mint egy férfi, vagy jobb anyagi körülmények között él

– fejtette ki később, hozzátéve: elfogadja, hogy több nézőpont is létezik, neki viszont ez a véleménye, és úgy véli, a férfiaknak is kellemetlen, ha anyagi tekintetben nem ők hordják a nadrágot a párkapcsolatukban.

Dulin egyébként a foglalkozását tekintve nemrég azt mondta, köszöni szépen, de nem szeretne semmilyen hétköznapi munkát kipróbálni.

Kapcsolódó
A Nagy Ő Mettája: Köszönöm szépen, de nem szeretnék semmilyen hétköznapi munkát kipróbálni
Ha megtetszik neki egy hely, amit egy képen lát, van, hogy megkeresi, hol van a világban, aztán vesz magának oda egy repjegyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik