Élet-Stílus

A Nagy Ő Mettája: Köszönöm szépen, de nem szeretnék semmilyen hétköznapi munkát kipróbálni

TV2
TV2
Ha megtetszik neki egy hely, amit egy képen lát, van, hogy megkeresi, hol van a világban, aztán vesz magának oda egy repjegyet.

A jövő héten indul a TV2-n a Kőgazdag fiatalok: a reality sajtótájékoztatóján a Blikk forgatott a minap, ahol a műsorban szereplő Dulin Mettával is interjút készítettek. Utóbbi A Nagy Ő tavalyi évadából lehet ismerős a nézőknek, akkor ugyanis Árpa Attila szívét kívánta meghódítani. Végül úgy esett ki a valóságshow-ból, hogy Árpa arra kérte őt, a barátnőjével, Bogival döntsenek arról, melyikük megy haza – miután viszont Bogi zokogásban tört ki, a színész úgy döntött, „átveszi tőlük ezt a terhet”, és Mettától búcsúzott el.

Szerintem már a fél világot bejártam. Mindig szeretnék még többet és még többet, de nem állítottam fel magamnak egy ilyen sorrendet, ami éppen bekattan. Kicsit ilyen típus vagyok, hogy meglátok egy képet valamiről, ú, ez hol van? Gyorsan beírom a térképbe, akkor most veszek egy repülőjegyet ide

– mondta most Metta, aki bár nem árulta el, pontosan mivel foglalkozik, a hagyományos pályákkal kapcsolatban úgy fogalmazott:

Hát köszönöm szépen, de nem szeretnék semmilyen hétköznapi munkát kipróbálni.

Kapcsolódó
Kőgazdag Fiatalok: a TV2 új realityjében újrahasznosították a korábbi Nagy Ő szereplőit
Egyikük Tóth Dávidnál, a másik Árpa Attila oldalán próbált szerelmet keresni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik