Élet-Stílus

Tóth Gabi is feltűnik ma a Séfek Séfében

Valószínűleg ő is kóstol majd.

A Séfek Séfe ma esti adásában gyerekek veszik át az irányítást a konyhában, az említett rész beharangozójából pedig kiderül, hogy Tóth Gabi is feltűnik majd a zsűripultnál, valószínűleg kóstolni fog, és ő is véleményezi majd az elkészült ételeket – ahogyan korábban a Dancing with the Stars táncosai is.

De szigorúak a séfek!

– mondta az énekesnő az előzetesben.

Az említett forgatás óta egyébként komoly változás következett be a műsorban zsűriző Krausz Gábor és felesége, Tóth Gabi életében: augusztus 9-én egy-egy majdnem teljesen egyforma közleményben jelentették be, hogy a kapcsolatuk hat év után véget ért. Mint írták, a kislányukat, Hannarózát továbbra is közösen nevelik majd, a séf viszont a posztjában felhasznált egy mondatot, amit az énekesnő kihagyott a saját bejegyzéséből:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

– fogalmazott Krausz.

Tóth Gabi akkoriban, illetve a későbbiekben is több ízben fellépett a Fricska Táncegyüttessel, az egylet egyik tagjával, Papp Máté Bencével pedig a bejelentés másnapján együtt látogattak el a Kárpát-Haza Kulturális és Gazdasági Konferenciára. A rendezvényen közös fotó is készült róluk, amit Pócs János fideszes politikus osztott meg a Facebookon. Az énekesnő egy későbbi koncertjén azt mondta a közönségének, sok támadást kap, amiért mer önmaga lenni, szabadon szeretni és felvállalni magát.

Kapcsolódó
Tóth Gabi a minap a Fricska egyik táncosával jelent meg egy rendezvényen
Közös fotó is készült róluk, amit Pócs János fideszes politikus osztott meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik