Élet-Stílus

Molnár Anikó az OnlyFansről: Sokan azt hiszik, hogy odaállnak a tükör elé, lefotózzák a kis seggüket, és ömlik a pénz, pedig nem

Nem törődik azokkal, akik az erotikus tartalmai miatt bírálják, ugyanis mint mondja, az ő erkölcsi határai bőven megengedik azt, amivel foglalkozik.

Molnár Anikó fél évvel ezelőtt indította el az OnlyFans-oldalát, melyről nemrég Dr. Milesz YouTube-műsorában mesélt. Mint mondta, nem törődik azokkal, akik kritizálják az erotikus oldala miatt, amiből kellemesen megél, fontosnak tartja továbbá azt is, hogyha az édesanyja eléri azt a kort, amikor gondozó kell mellé, vagy esetleg intézményi ápolásra szorul, akkor a legjobbat tudja a számára biztosítani.

Én nem fogom az anyámat berakni egy elfekvőbe, mert az Isten tudja, kinek nem tetszik, amit csinálok. Ha oda kerül a sor, én egy olyan helyre akarom beadni, ami több százezer forint, de tudom, hogy nagyon jó helyen van. Én erről nem fogok lemondani. Ez nincs odatolva senki elé kötelezően, hogy márpedig enned kell, amit én mutatok, meg nézzed reggeltől estig. Itt előfizetők vannak, aki akarja előfizet, megnézni. Aki nem, az meg nem

– jelentette ki Molnár, majd hozzátette, annak idején háromszor is szerepelt a Playboy címlapján, amit mindenki láthatott az újságárusoknál.

Magyarország egy olyan ország, ahol nagyon nehéz megélni és jól élni. Ha azt látják, hogy valakinek 47 évesen sikerül egy óriási nagy pálfordulással az életét sínre tenni, és lehet, hogy ez időszakos csak, de akkor is sikerült neki, mosolyog és jól él, ez nyilván szúrja az emberek szemét. Ezért nem tudok rájuk haragudni. Mert ők is ebbe az országba születtek, ahol azért tudjuk, hogy a németországi minimálbért se éri el az átlagkereset. Erre szoktam azt mondani, hogy mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy a határait kitolja, vagy mást dolgozzon. Nekem az a szerencsém, hogy az én erkölcsi határaim bőven engedik azt, amit csinálok. Szeretem is.

Mint mondta, egy évig gondolkodott azon, hogyan vágjon bele az erotikus tartalomgyártásba. Végül egy közösségi oldalakkal foglalkozó férfi ismerőse segített neki megismerni az OnlyFans működését, majd hozzájuk csatlakozott egy fotós-informatikus szakember. Mindketten Molnár legjobb barátai lettek, akikkel napi szinten tartja a kapcsolatot. Az viszont fel sem merült, hogy férfi-női viszonyba kezdjenek.

Ami pedig az oldal működtetéséhez szükséges körülményeket illeti, az egykori reality-szereplő úgy fogalmaz:

Ez egy kőkemény munka. Nagyon sokan azt hiszik, hogy odaállnak a tükör elé, lefotózzák a kis seggüket, és akkor ömlik a pénz. Nem. Kreatív munka, fizikai munka, szépnek lenni, ha szarul érzed magad, akkor is tartalmat kell gyártani. Szépen lassan indítani az egészet, mint úgymond egy tévésorozatnál. Nekem az a hitvallásom, hogy a Barátok közt is azért ment annyi éven keresztül, mert a függőjévé váltak az emberek. Lehet, hogy nem is történt már szinte semmi húsz estén keresztül, de akkor is kíváncsiak voltak, mi lesz, hogy lesz

– fogalmazott Molnár, akit több civil is megkeresett már, hogy segítséget kérjenek tőle a saját erotikus oldaluk beindításához, ezért elgondolkodott azon, hogy a két munkatársával saját ügynökséget indítsanak.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik