Élet-Stílus

A sínekre lökött egy 74 éves férfit egy hajléktalan a New York-i metróban

Az utcán élő férfi zavartnak tűnt és magában beszélt.

Egy hajléktalan a New York-i metró sínpárjai közé lökött egy 74 éves férfit – írja az ABC.


A rendőrség szerint az idős férfi munka után várakozott a szerelvényre a manhattani Upper East Side-on, amikor egy magában beszélő, ápolatlan külsejű idegen lépett oda hozzá. A hajléktalan férfi minden előjel nélkül a sínek közé lökte a 74 éves férfit.

Eleinte úgy tűnt, hogy csak könnyebb sérüléseket szenvedett, később kiderült, hogy több bordája is eltörött és a medencéje is megsérült.

Szerencsére az ehhez hasonló incidensek ritkán fordulnak elő. Amikor mégis, akkor elsődleges feladatunk, hogy elfogjuk és letartóztassuk az elkövetőket

– mondta Michael Kemper, a metrórendőrség vezetője.

Mi tavaly októberben számoltunk be egy hasonló esetről, ami a New York-i metróban történt, az esetről egy videót is közzétettek.

Tavaly novemberben Eric Adams polgármester kiadott egy utasítást, amelyben arra utasítja a rendőröket és az egészségügyi dolgozókat, hogy jelentsék, illetve vegyék őrizetbe azokat a személyeket, akik „elmebetegnek” vagy „önveszélyesnek” tűnnek. Őket pszichiátriai kivizsgálásra vinnék. Ez része annak a stratégiának, amit New York folytat a hajléktalanok mentális egészségügyi problémáinak leküzdésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik