Élet-Stílus

Magyar fotós készített képeket Bad Bunnyról a Vanity Fair legújabb címlapsztorijához

Frazer Harrison / Getty Images for Coachella
Frazer Harrison / Getty Images for Coachella
Makó Szilveszter korábban a 24.hu-nak is interjút adott.

Tegnap debütált a Vanity Fair októberi címlapsztorija, középpontban Benito Antonio Martínez Ocasióval, azaz Bad Bunnyval. Észrevettük, hogy az anyaghoz egy magyar fotós, Makó Szilveszter készítette a fotókat, aki 2018-ban interjút is adott a 24.hu-nak.

A Puerto Rico-i rappert egyébként Kendall Jennerről is kérdezték a beszélgetés során, akivel év eleje óta hozzák össze a sajtóban, Ocasio viszont mindössze annyit mondott a magánéletéről:

Nem tudják, mit érzel, nem tudják, hogyan élsz, nem tudnak semmit, és nem is nagyon akarom, hogy tudjanak. Nem igazán érdekel semmi tisztázása, mert nem vállalok kötelezettséget arra, hogy bármit is tisztázzak bárkinek

– jelentette ki a zenész, hozzátéve: mindössze a családjának és a barátainak tartozik elszámolással a privát dolgait illetően, számára ismeretlen emberek részére viszont, akik érdeklődnek iránta, semmiképp.

Vannak, akik azt mondják, a művészeknek ezt el kell viselniük. Nem kell semmit és mindent elfogadnom, mert művész akartam lenni. A nap végén azért hallgatsz engem, mert te akarsz. Nem én kényszerítelek rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SZILVESZTER MAKÓ (@szilvesztermako) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
„Csúnya vagyok, de ebből merítek inspirációt”
Hosszú út vezet Miskolcról a divatvilág központjába. Interjú Makó Szilveszterrel, az egyik legsikeresebb magyar divatfotóssal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik