Élet-Stílus

Ariana Grande elérzékenyülve beszélt arról, hogy korábban botoxoltatott és rengetegszer töltette az ajkait is

Neilson Barnard / Getty Images
Neilson Barnard / Getty Images
2018-ban szokott le az ilyen jellegű kozmetikai beavatkozásokról.

Ariana Grande a minap a Vogue YouTube-csatornáján mutatta be az arcápolási és a sminkelési rutinját. Mint mondta, az elmúlt években rengeteget változott a viszonya a szépségápolást illetően, és ma már például sokkal jobban értékeli a ráncait, mint korábban.

Tudjátok, ha sok hangnak vagytok kitéve, különösen akkor, ha fiatalon a kinézetetekre tesznek megjegyzéseket, nagyon nehéz eldönteni, mit érdemes meghallani és mit nem. 17 évesen nem igazán tudod még. Az évek során álcaként használtam a sminket, olyasminek, ami mögé elbújhatok: a minél több haj, vagy a minél vastagabb tusvonal mögé

– magyarázta az énekesnő, hozzátéve: még mindig szereti a felsorolt dolgokat, de ahogyan idősödött, elkezdte azt érezni, hogy nem tud azonosulni a mögöttük lévő szándékkal, ezért ma már más megfontolásból nyúl a sminkes táskájába: önkifejezés céljából.

Egy halom ajaktöltésem volt az évek alatt, és botoxoltattam is. 2018-ban hagytam abba, mert úgy éreztem, ez túl sok. Úgy éreztem, rejtőzködöm

– vallotta be váratlanul a videó egy pontján, majd a könnyeivel küszködött, mielőtt folytatta a sminkelést.

Grande a beavatkozásaival kapcsolatban később úgy fogalmazott, meglehet, hogy egy nap ismét visszatér hozzájuk, és másokat sem ítél el, akiket ez tesz boldoggá, jelenleg viszont látni szeretné az idő múlását az arcán, és reméli, hogy a mosolyráncai egyre mélyebbek és mélyebbek lesznek, az ugyanis azt jelenti, hogy sokat nevetett.

Az öregedés olyan gyönyörű tud lenni. Talán arcfelvarrásom lesz 10 év múlva? Lehet. De ezek csak gondolatok, amiket úgy érzem, meg kellene tudnunk beszélni, ha már itt ülünk, és szépségtitkokról beszélünk. Bassza meg, teregessünk ki mindent!

– jelentette ki.

Az énekesnő magánéletét illetően egyébként meglehetősen sok cikk jelent meg mostanában a bulvársajtóban, a közelmúltbéli eseményekről és Grande korábbi botrányairól alább lehet bővebben olvasni.

Kapcsolódó
Már a házasságtörő viszony előtt is volt példa arra, hogy Ariana Grande foglalt férfival jött össze
Összeszedtük a színész-énekesnő legnagyobb botrányait az elmúlt évekből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik