Élet-Stílus

Kulcsár Edina cáfolta a pletykát, miszerint G.w.M egy áruház tetőteraszán kiabált volna vele

TV2
TV2
A szépségkirálynő szerint félreértés történt.

Nemrég az interneten kezdett el keringeni egy poszt, melynek írója azt állítja, egy bevásárlóközpont tetőteraszán volt fültanúja annak, hogy G.w.M „undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál” Kulcsár Edinával, a jelenetet nézve pedig azt hitte, pofon is csattanni fog.

A pletykát illetően a Blikk kereste fel a szépségkirálynőt, aki beismerte, hogy a férje valóban emelt hangon intézett hozzá néhány szót a minap, azt viszont cáfolta, hogy a rapper veszekedett volna vele.

Azok kedvéért elevenítem most fel a történteket, akik szeretnek minket, és esetleg aggódnak értünk. Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig »elszöktünk« otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva. Szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban

– jelentette ki a modell, hozzátéve: mint minden házasságban, náluk is előfordulnak viták, de egyáltalán nem „olaszos” családként élnek, akik kiabálva oldják meg a problémáikat.

Sőt, Márk – a saját bevallása szerint – sokkal higgadtabb lett mellettem. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor van egy fél óra, amikor inkább elmegyünk egymás mellett, de ez hamar lecseng, és utána elég csak egymásra mosolyognunk. Vagyunk annyira kulturáltak, hogy nem veszekszünk hangosan, főleg nem otthon, a gyerekek előtt, mert ha mégis úgy alakul, hogy esély van egy hevesebb veszekedés kialakulására, ráhagynám Márkra a dolgot, mert tudom, hogy nem ér annyit az egész

– zárta le a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik