Élet-Stílus

„Nyaralni sem mehet el a barátnőivel, ilyen nincs” – Kis Grófo felesége szigorú szabályok közt éli az életét

tv2
tv2
A roma tradíciók fontosak számukra.

Hajdú Péter Frizbi című műsorának Kis Grófo lesz a következő vendége, a Blikk betekintést kapott az adásba, mely pénteken élesedik majd a YouTube-on. A mulatós sztár ebben feleségéről, Tündéről is mesélt, aki szigorú roma hagyományok mentén éli az életét. Például bulizni nem mehet el férje engedélye nélkül.

Nem is vágyik erre. Nyaralni sem mehet el a barátnőivel, ilyen nálunk nincs, nem is vágyik rá a feleségem, ez az igazság. Amiben felnőttünk, amilyen hagyományokat láttunk, azt adjuk tovább a gyermekeinknek is. Nyilván vannak olyan hagyományok, amiket elengedünk, olyanok, amikből elveszünk, hozzáteszünk, de van egy alap mag, amit kötelező megtartani

– magyarázta Kis Grófo, aki Orbán Viktortól is kapott születésnapi köszöntőt.

Nálunk is vannak barátnők, de családon belül. Például a testvérem felesége: a menyecskék tartják a kapcsolatot, és nagyon jól elvannak, akárcsak az unokatestvérével. De ha például van egy barátom, akinek a felesége jól össze tud barátkozni az én feleségemmel, akkor természetesen engedjük őket, ám egyértelmű, hogy mi is családosan megyünk el egy programra. Azt, hogy külön elmenjenek, nem nagyon tudom elképzelni.

A zenész hozzáteszi, fontos megjegyezni, hogy felesége nem vágyik arra, hogy eljárjon valahová a barátnőivel: „Nagyon fontos, hogy ő sem vágyik erre. Én elmehetnék, de én sem szeretnék. Nekem a zene, a hétvégi koncertek jelentik a szórakozást, nem akarok kimaradni otthonról és reggel hazamenni”.

Két lánytestvére is van Kis Grófónak, akik háztartást vezetnek, polgári foglalkozásuk nincs:

Dolgozhatnának, semmi nem tiltott, szabad akaratuk van, és természetesen, ha el szeretne menni nálunk egy nő, mehetne. A hölgyek ugyanúgy eldönthetik, mit szeretnének, csak nincs rá szükség, mert ott van a családfő. Ők főznek, odafigyelnek a gyerkőcökre, nyaralunk, mozizunk, élvezzük az életet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik