Élet-Stílus

UNO-kártyával reagált a bírótól kapott sárgalapra – videó

Váratlan húzás.

A hétvégén jótékonysági labdarúgó-mérkőzést játszott a YouTube krémje a West Ham United londoni stadionjában, ahol a meccs igazi szenzációját az indy100 szerint az jelentette, amikor az egyik játékos, az átverős videókat gyártó Max Fosh egy egészen meglepő húzással reagált a bírótól kapott sárgalapjára.

Fosh-t a mérkőzés 78. percében büntette meg a Premier League-ben edződött játékvezető, Mark Clattenburg, amire ő úgy válaszolt, hogy szintén felmutatott egy kártyalapot. Méghozzá nem is akarmilyen lapot, hanem egy UNO-ból ismert visszafordító kártyát.

Szóval a jótékonysági meccsen nemcsak rengeteg pénzt gyűjtöttek össze különböző szervezeteknek, hanem a világ egy futballtörténeti pillanattal is gazdagabb lett. Mármint abban az esetben, ha Fosh húzását úgy értelmezzük, hogy a sárgalap átszállt a játékvezetőre.

A Sidemen FC és a YouTube All Stars mérkőzését egyébként az előbbi csapat nyerte meg 8-5-re. A meccset 60 ezer néző követte a lelátóról, online pedig egy ponton 2,7 millió nézője volt, amivel a találkozó a szintén pályára lépő Mr Beast szerint a YouTube történetének legnézettebb sporteseményévé vált – írja a Dextero.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik