Élet-Stílus

Krausz Gábor a DWTS-ról: Nem félek, ha véletlenül félrelépek, vagy fejre esek, nekem másnap ugyanúgy lesz munkám

TV2
TV2
A séf szerint a táncpartnere egészen biztosan jobban főz, mint ahogyan ő táncol.

A múlt héten derült ki, hogy Krausz Gábor is tánccipőt húz majd a Dancing with the Stars októberben induló új évadában. A séf a műsor sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a tánc nem éppen az erőssége, de szeretné, ha ez változna. Táncpartnere és tanára, Mikes Anna minderre azt mondta, szimpatikusnak tartja Krausz szerénységét, és úgy véli, edzésről edzésre nőhet majd az önbizalma, hiszen lát benne potenciált.

A duó a műsor kapcsán a Borsnak adott interjút a minap, melyben a séf kijelentette, egészen biztos abban, hogy Mikes jobban főz, mint ahogyan ő táncol.

Annyira vakon vagyok, hogy a táncstílusokat sem ismerem, jöhet bármi! Először az első show-nak a táncát szeretnénk elsajátítani, aztán ha továbbjutunk, akkor latolgatjuk a további esélyeket. Abszolút félelem nélkül megyünk neki a versenynek, pedig akárhogy nézzük, mindenki színpadi ember, színész vagy zenész… és a Csuti! (…) Nem félek, ha véletlenül félrelépek, vagy fejre esek, nekem másnap ugyanúgy lesz munkám, nem rúgnak ki egy színházból sem

– mondta Krausz, akivel kapcsolatban Mikes úgy fogalmazott: „A legjobb párt kaptam, ő volt a legszimpatikusabb a férfi felhozatalból. Nagyon humoros, sármos.”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik