Élet-Stílus

Ryan Gosling Ken-flashmobbal lepte meg a szülinapos Greta Gerwiget, a Barbie-film rendezőjét

Michael Buckner / Variety via Getty Images
Michael Buckner / Variety via Getty Images
Videó is készült az előadásról.

Greta Gerwig augusztus 4-én lett negyvenéves. A kerek születésnapról nem feledkezett meg Ryan Gosling sem, akit Gerwig a nagysikerű Barbie-filmben rendezett. Ken (egyik) megformálója flashmobot szervezett a rendezőnőnek, amiben több Ken és Barbie táncolt, először az I’m just Ken című betétdalra, majd Dua Lipa egyik számára.

A flashmobot videóra vették, és a film hivatalos TikTok-oldalán megosztották a rajongókkal. Ezen látszik, hogy Gerwig nemcsak megdöbbent a meglepetéstől, de láthatóan nagyon jól szórakozott is rajta.

Ahogy azt csak a Kenek tudják… Néha az egyetlen módja annak, hogy kifejezd az érzéseidet, az ének és a tánc! Ken Ryan küldte ezeket a különleges Barbie-kat és Keneket, hogy Greta születésnapját megtöltse az összes érzéssel

– olvasható a videó alatt.

@barbiethemovie As Kens know…. Sometimes the only way to express your feelings is through song & dance! Ken Ryan sent these special Barbies and Kens to start Greta’s birthday with all the feelings!! 📷 @Christine Crais ♬ original sound - Barbie Movie

Szülinapja alkalmából nálunk is megjelent egy hosszabb anyag Greta Gerwigről, ez itt olvasható:

Kapcsolódó
Nem múzsa, hanem művész – így lett a mumblecore koronázatlan királynőjéből élvonalbeli rendező Greta Gerwig
A ma negyvenéves Greta Gerwig az elmúlt években három önálló filmet készített, amelyekkel Hollywood egyik legjelentősebb női rendezőjévé avanzsált. Cikkünkből kiderül, milyen út vezetett idáig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik