Élet-Stílus

Egy hiba miatt utasonként egy rész KFC-csirkét szolgáltak fel a 12 órás repülőúton

A szerencsések két csirkeszárnyat is kaphattak.

A brit tengerentúli terület Turks- és Caicos-szigetekről, azon belül is Providencialesből repült a British Airways 252-es járata Londonba július 23-án, vasárnap, felszállás után vették észre a légiutas-kísérők, hogy az ételeket tartalmazó dobozok nem voltak hűtve – írta a Straits Times.

Mindet ki kellett dobni, így viszont nem maradt étel a gépen a 12 órás útra. A gép megszakította az útját a Bahamákon, Nassauban, ahol a stewardessek étel után néztek. Túl sok opció nem volt a hétvége miatt, így a plusz egyórás várakozás után pár kosár KFC-s csirkével tértek vissza a repülőgépre.

Nem túl sokkal, mert a szerencsések is maximum két csirkedarabot kaptak, a speciális étrendűek pedig teljesen éhen maradtak. Nassauból még nyolc óra maradt az útból.

Az esetről videók és képek is kerültek fel a közösségi oldalakra.

https://twitter.com/aviationbrk/status/1684534490364780544

A légitársaság próbálta elviccelni a dolgot:

Elnézést kérünk az ügyfeleinktől, hogy a teljes körű étkezési szolgáltatásunk nem volt elérhető, és emiatt le kellett szállnunk. Sajnáljuk, ha felborzoltuk a tollakat!

idézte az Indpendent.

Sokan felháborodtak az eseten, mások viszont elnézőbbek voltak, azzal érveltek, hogy a KFC, ha nem is tökéletes, de legalább valamilyen megoldás volt, és így nem kellett törölni a járatot és nem lett belőle többórás késés. Emellett az utasok ételutalványt is kaptak, amit beválthattak a londoni Heathrow repülőtéren leszállás után.

A hosszú távú British Airways-utakon az étkezések általában előételből, főételből és desszertből állnak, emellé még járnak harapnivalók, illetve a még hosszabb járatokon egy második étkezés is – emlékeztetett a Sky News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik