Élet-Stílus

Rubint Réka a nők önmegvalósításáról beszélt a Mokkában, a szerkesztők 3 perc után megölték a témát

tv2
tv2
A kabalafigurának öltözött illető eljátszotta, ahogy a fitneszedző fenekét paskolgatja.

Rubint Réka a Mokka vendége volt pénteken abban a témában, amiről csütörtökön a 24.hu elsőként számolt be a fitneszedző kapcsán: Rubint egy podcastműsorban úgy fogalmazott, szerinte a magyar nőknél nagy probléma, hogy a házasság után feladják a saját személyiségüket, mert „csak főznek, mosnak, takarítanak, szülnek”, és az önmegvalósításuk kudarcba fullad.

A történetet ától cettig újra elmondta volna a fitneszedző, mikor váratlan dolog történt – legalábbis a nézőknek tűnhetett annak a jelenet: az atlétikai vb kabalafigurája, a YOUHOO nevű racka juh jelmezébe bújt illető beszaladt a stúdióba, majd ámokfutást rendezett, hazavágva a beszélgetést.

„Egy racka juhnak néz ki” – jelentette ki magától értetődő természetességgel Orosz Barbara, miután mindössze 10 centiméterről egy szőrős jelmezbe bújt embert látott.

Ez a YOUHOO, az atlétikai vb-nek a kabalája. Réka, te hoztad?

– tette fel a kérdést Istenes László a spontánnak alig nevezhető jelenet közben.

A különös jelenetek ezzel nem értek véget: a jelmezes ember előbb fekvőtámaszozni kezdett, majd helyet cserélt Rubinttal. Utóbbi is karhajlításokkal mozgatta át magát, a juhjelmezes figura még rá is ült a hátára.

Innen folytatódott aztán az önelfogadásról szóló diskurzus:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik