Élet-Stílus

Csepregi Éva: Kaptam egy ígéretet, hogy jövőre a karomban tarthatom az unokámat

Már az is megvan, hogy fogják majd hívni Heatlie Dávidék gyerekét.

Csepregi Éva kedden a Mokkában arról beszélt, nagyon szeretné, ha fia és menye, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra családot alapítanának.

Nem szoktam ezzel molesztálni őket, de azért időnként rákérdezek, hogy állnak a dolgok. Tulajdonképpen kaptam egy ígéretet, hogy jövőre kézben tarthatom a kisunokámat, erre nagyon vágyom

– mondta el az énekesnő, hozzátéve: nővérének nemrég született két unokája.

Óriási dolog lenne, ha én is megérném, hogy lássam egy kicsit felcseperedni ezt a gyönyörű gyereket, mert két ilyen gyönyörű felnőttnek csak gyönyörű gyereke lehet.

Azt mondta, olyan nagymamának képzeli magát, akinek kicsit több ideje van, ezért is örül, hogy még nem kell babáznia, mert most sok a dolga, többek között életműkoncertre készül.

Azt szeretném, ha amikor megérkezik Merse – mert hogy Dóri már kitalálta, hogy Merse lesz –, akkorra nekem már több időm legyen. Tudnék nekik segíteni, tudnék egy kicsit babázni, tehát jobb lenne

– fejtette ki.

Csepregi Évának idénre azt jósolták, rátalál a szerelem, az énekesnő azonban erre nem feszül rá túlságosan.

Ez az életszakasz nem feltétlenül arról szól, hogy az ember keresgesse az újabb és újabb szerelmeket. Azok már nagyjából megvoltak. Nagyon kereknek érzem az életemet, mert rengeteg ember vesz körül a kollégáktól és barátoktól kezdve a családomig, ami egyre nő, remélhetőleg.

Az énekesnő a jövőben szeretne inkább a családjára fókuszálni, hogy minél több időt tölthessenek együtt, ahelyett, hogy új emberekkel ismerkedne.

Nem tudom igazán elképzelni, hogy most újrakezdjem ezt a fajta magánéletemet. Talán olyasvalakivel, aki körülöttem van, és úgy érzi, jó lenne közelebb kerülni egymáshoz. De hogy egy idegen embernek elkezdjem újra elmesélni, hogy is volt az, amikor elkezdtük az életünket, az biztos, hogy egy kicsit fárasztó lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik