Élet-Stílus

Madonna a felépüléséről: Zokogtam, mert rájöttem, milyen szerencsés vagyok, hogy élek

Kevin Mazur / Getty Images for MDNA SKIN
Kevin Mazur / Getty Images for MDNA SKIN
Hálás a szeretteinek és az őrangyalainak is, akik megvédték, és engedték, hogy befejezze a földi munkáját.

Madonna menedzsere június végén adott hírt arról, hogy az énekesnő egy súlyos bakterális fertőzés miatt kórházba került, néhány napig az intenzív osztályon kezelték.

Miután a médiában is fény derült a betegségére, az előadóművész először három héttel ezelőtt, az Instagram-oldalán írt arról, hogy a gyógyulás útjára lépett, a minap pedig ismét a platformon emlékezett meg az elmúlt hetek történéseiről.

A családtól és a barátoktól kapott szeretet a legjobb gyógyír. Egy hónapja térhettem haza a kórházból, így most már reflektálhatok. Anyaként nagyon bele tudsz feledkezni a gyerekeid szükségleteibe és a végtelennek tűnő odaadásba. De amikor a legrosszabbra fordult a helyzet, a gyerekeim tényleg mellettem voltak. Olyan oldalukat láthattam meg, amit korábban még sosem. Ez mindent megváltoztatott

– írta bejegyzésében, melyben a barátainak is köszönetet mondott.

A ráközelítesz a képre, amit a kezemben tartok, láthatsz egy Andy Warhol által készített polaroidot Keith Harningről, aki egy kabátot visel, amire Michael Jackson arcképét festették. A briliánsság tökéletes háromszöge. Egy művész, aki sokak életét megérintette, beleértve az enyémet is. Zokogtam, amikor kinyitottam ezt az ajándékot, mert rájöttem, milyen szerencsés vagyok, hogy élek. És milyen szerencsés vagyok, hogy ismerhettem ezeket az embereket, és még oly sokakat, akik szintén elmentek

– fogalmazott az énekesnő, bejegyzését pedig azzal zárta: hálás az összes angyalnak, akik megvédték őt, engedve, hogy maradjon és befejezze a munkáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés


Kapcsolódó
Madonna súlyos fertőzés miatt kórházba került
Emiatt a turnéját is el kell halasztani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik