Szórakozás

Madonna először adott hírt magáról kórházba kerülése óta

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
Instagramra posztolt helyzetjelentést állapotáról.

Súlyos bakteriális fertőzés miatt néhány napig intenzív osztályon kezelték Madonnát – erről menedzsere adott hírt június végén. Másnap arról számolhattunk be, hogy az énekesnőt kiengedték a kórházból, már otthon van, jobban érzi magát. Azóta már séta közben is lefotózták New Yorkban, de ő maga most először szólalt meg kezelése óta. A betegség miatt világkörüli turnéját is el kellett halasztani, ami a következő hetekben kezdődött volna.

Hétfői Instagram-posztját azzal kezdte, hogy megköszönte a sok pozitív energiát és imát, valamint a bátorító és gyógyító szavakat.

Éreztem a felém áradó szeretetet. A gyógyulás útjára léptem, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért. Amikor felébredtem a kórházban, az első gondolatom a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra

– fogalmazott Madonna, majd hozzátette: azokat az embereket sem szerette volna cserben hagyni, akik az elmúlt időszakban fáradhatatlanul dolgoztak a turné megvalósításán. „Utálok bárkinek is csalódást okozni” – fűzte hozzá.

Most az egészségemre koncentrálok, és arra, hogy megerősödjek, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint tudok, visszatérek hozzátok!

Mint írja, a turnéja észak-amerikai fellépéseit átütemezik, és a tervek szerint októberben kezdődnek majd Európában a koncertek.

Nem is lehetnék hálásabb a gondoskodásotokért és támogatásotokáért

– zárta bejegyzését Madonna, amihez egy szelfit is csatolt, ami a lapozható poszt második kockáján nézhető meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik