Élet-Stílus

Sinéad O’Connor utasításokat hagyott gyerekeinek arra az esetre, ha váratlanul meghalna

David Corio / Redferns
David Corio / Redferns

56 éves korában elhunyt Sinéad O’Connor énekesnő. Az ír zenészre saját, londoni otthonában találtak rá a rendőrök, miután egy helyi idő szerint 23 óra 18 perckor beérkező hívás nyomán a helyszínre siettek. A rendőrségtől úgy nyilatkoztak, a halálesetet nem tekintik gyanúsnak.

A People előbányászta azt az interjút, amit O’Connor 2021-ben adott lapuknak. Ebben egy nagyon érdekes dolgot említ, nevezetesen azt, hogy a gyerekei számára instrukciókat hagyott arra az esetre, ha egyik napról a másikra meghalna.

Amikor a művészek halottak, sokkal értékesebbek, mint amikor élnek. Tupac sokkal több albumot adott ki halála óta, mint életében, szóval elég durva, amit a lemeztársaságok csinálnak. Ezért tanítottam a gyerekeimet egészen kicsi koruk óta: ha anyád holnap meghal, mielőtt felhívnád a 911-et, csörgesd a könyvelőmet, és gondoskodj róla, hogy a lemezcégek ne kezdjék el kiadni a lemezeimet.

További érdekesség, hogy szintén felkapott lett az a nyílt levél, melyet az énekes Miley Cyrusnak írt tíz évvel ezelőtt:

Kapcsolódó
Vírusként terjed a levél, melyben Sinéad O'Connor a hírnév veszélyeire figyelmeztette Miley Cyrust
A tíz éves levelet most az énekesnő halála miatt újra felfedezte a világ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik