Élet-Stílus

Király-Virág Anita megerősítette, hogy közel egy éve külön élnek Király Viktorral

Instagramra posztolt.

Király Viktor februárban beszélt arról először, hogy feleségével három év házasság után hullámvölgybe került a kapcsolatuk, Király-Virág Anita külön is költözött közös kisfiukkal, Kolennel. Az énekes áprilisban azt nyilatkozta, jó úton haladnak a békülésben, de semmit sem szeretnének elkiabálni.

Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár sem, akiknek gondjai adódnak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat. (…) Szeretnénk, ha minden úgy lenne, ahogy régen, és annyit elárulhatok, hogy efelé tartunk

– mondta ekkor Király Viktor.

Egy magazin csütörtökön egy közeli ismerősére hivatkozva azt írta, Virág Anita nem tudott beilleszkedni a Király családba. Erre a cikkre reagálhatott a feleség legutóbbi Instagram-posztjában, amiben ez áll:

Amikor rajtad kívül álló problémák/tényezők/személyek éveken át tönkre tudnak tenni egy boldog kapcsolatot… (Közel 1 év különélés után pedig már nem bírom tovább) A ma megjelent cikkek hazugságok, szándékos lejáratások… (Nincsenek szavak!) Ha majd olyan kedvem lesz, beszélek… Addig is szeretnénk nyugalmat a kisfiammal🙏🏼 Köszönjük!

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik