Élet-Stílus

Király Viktor házassága megmentéséről: Nagyon jó úton haladunk, de semmit sem szeretnénk elkiabálni

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI
Nemrég kettesben utaztak el.

Király Viktor februárban beszélt arról először, hogy feleségével három év házasság után hullámvölgybe került a kapcsolatuk, Király-Virág Anita külön is költözött az énekestől közös kisfiukkal, Kolennel. A házaspár nemrég közösen utazott el Törökországba, ahonnan összebújós videót posztoltak. A Best felkereste Király Viktort, hogy megkérdezze, hol tartanak a békülésben.

Azt érzem, nagyon jó úton haladunk Anitával, de semmit sem szeretnénk elkiabálni. 39. születésnapomra kaptam tőle ezt a hétvégét, és kicsit mindketten úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk elején. Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár sem, akiknek gondjai adódnak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat. (…) Szeretnénk, ha minden úgy lenne, ahogy régen, és annyit elárulhatok, hogy efelé tartunk

– fogalmazott a zenész, hozzátéve:

Van az a mondás, hogy ahol egyszer volt tűz, ott mindig lesz parázs is. Szerintem ez nagyon igaz, csak a hétköznapokban erről néha elfeledkezünk. Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, és nem eldobni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik