Élet-Stílus

Schumacher Vanda gyereknevelési tervei: Csak magánsuli, teniszoktatás… vagy amit szeretne

rtl
rtl
Ha F1-pilóta akar lenni a gyerek, milliókat fog áldozni arra is.

A Celebrandi legutóbbi részében a műsor címéből adódóan valóban randizni mentek a celebek a választottjaikkal. Schumacher Vanda is így tett a partnerével, akinél nagyon hamar azzal a kérdéssel nyitott: hogy áll a gyerekvállalás kérdéséhez. Schumacher elárulta, egy-két éven belül még nagyon korai lenne nála a dolog.

Őszinte leszek: vagy az kell, hogy legyen egy hajóm, egy repülőm, vagy legyek 30-on túl. Valamelyik a három közül meg kell legyen. Én addig nem vagyok képes, hogy gyereket szüljek, amíg nem tudom neki biztosítani azokat a dolgokat, amikre én is vágytam volna. Sok olyan dolog van az életemben, amiről fixen soha nem fogok lemondani, ilyen a gyerekkel kapcsolatos felelősségvállalás. Az én gyerekem csak magánsuli, teniszoktatás, minden szar így előre… vagy amit szeretne.

Schumacher elmagyarázta, sok tehetséggel találkozott már, akik nem tudtak kibontakozni amiatt, mert szerény anyagi körülmények között nőtt fel, így nem voltak meg a lehetőségeik például a magas minőségű oktatáshoz.

Ha az én gyerekem a következő Forma-1-es pilóta akar lenni, aláteszem azt a 100 milkót, hogy vezesse azt az autót, törje össze, tegyen bármit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik