Élet-Stílus

Keserű Balázs, Az álommeló győztese: Balogh Leventének az volt a kérése, tanuljak meg olaszul

rtl
rtl
Elárulta, mettől meddig tart a munkaideje.

Májusban ért véget Az álommeló című műsor az RTL-en, amelyben Balogh Levente keresett maga mellé asszisztenst. Keserű Balázs lett a győztes, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel és céges autóval is járt.

A BEST Magazinnak nyilatkozott az azóta eltelt időszakról:

Azt kell mondanom, hogy ez a munka felülmúlta az elvárásaimat. Az elmúlt időszakban párszor ért a vád, hogy ez valójában csak egy mondvacsinált pozíció, nem igazi munka. Szeretném mindenkinek üzenni, hogy az álommeló nem is lehetne ennél valóságosabb. Nagyon sokat dolgozom, Leventének rengeteg különböző cége van, így az én feladataim is nagyon szerteágazóak. A korábbi munkahelyeimen mindig csak egyfajta feladatköröm volt, és maximum azon belül vártak újabb és újabb kihívások. Leventénél azonban nagyon komplex problémákat kell megoldanom, jogi, gazdasági és szakmai kérdésekkel is találkozom.

Kiderült, volt egy speciális kérése is az üzletembernek:

Nincs kőbe vésett munkarendem. Ez a munka nem kilenctől ötig tart. Az álommeló felhívásában az volt, hogy ez egy 0-24 órás pozíció, és ez így is van. Simán lehet, hogy este 10-11-kor még megbeszélést tartunk, és az is, hogy hétvégén kell dolgoznom. Azt, hogy mikor kelek fel, nagyrészt az határozza meg, hogy melyik telephelyen kell kezdenem a munkát. Illetve Leventének az volt a kérése, hogy tanuljak meg olaszul, így július óta minden reggel olasz nyelvórával kezdek

– nyilatkozta az újságnak.

BEST Magazin
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik