Élet-Stílus

Baukó Éva: Nem megy fel a pumpa, mikor látjátok, hogy XY celeb mit reklámoz annyiért, ami a többhavi béretek ára?

rtl
rtl
Azt mondja, ha ez a hírnév ára, nem kér belőle.

Megunta az aszpartámmentes üdítők reklámozásáról szóló celebposztokat a közösségi médiában Baukó Éva, a ValóVilág negyedik szériájának játékosa. Ezt egy hosszú Facebook-posztban fejtette ki. Mint írja, állítólag ő azért nem reklámozhat ilyen üdítőt, mert megosztó személyiség, több botránya volt a múltban.

Szerencse, hogy ebben a csodálatos magyar valóságban senki más nem megosztó, ha aszpartámmentes üdítők reklámozásáról van szó. Sem a botrányhősök, sem a prostiügybe keveredők, sem a családi gondjaikkal címlapokra kerülő celebek, de még a kábítószerfüggők sem. Sőt, azok sem tartoznak a megosztó személyiség kategóriába, akik ismert emberek (egykori) párjaként lettek celebek.

Baukó úgy folytatja, ő évek óta civil munkából él, kerüli a médiamegjelenéseket,

Őszintén kérdezem tőletek, civilektől: nem megy fel bennetek a pumpa, amikor reggel hétkor, munkába igyekezve azt látjátok vagy halljátok, hogy xy celeb mit reklámoz annyi pénzért, ami a ti többhavi béretek ára? Istenítsétek az orvosokat, tanárokat, kutatókat, az egyedülálló anyákat, azokat, akik tizenkét óráznak a gyártósoron vagy a kasszában, hogy az ilyen ostoba reklámok hatására megvehessétek azokat a termékeket, amiket üres flakonokból iszogatva reklámoznak az idolok.

A volt valóságshow-hőst nem érdekli, ha a véleménye miatt nem számítanak rá a műsorkészítők a jövőben sem. Sőt, még örül is neki.

Néhány hete a Balaton Soundon látottakat elemezte ki:

Kapcsolódó
Baukó Éva a Balaton Soundról: Rossz volt látni, hány embernek jelenti azt a bulizás, hogy a világáról nem tud
Nem ítélkezik, de tapasztalatai szerint a harmincas-negyvenes korosztály „úgy be volt állva, mint a gerely” a fesztiválon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik