Szórakozás

Baukó Éva a Balaton Soundról: Rossz volt látni, hány embernek jelenti azt a bulizás, hogy a világáról nem tud

Bársony Bence / RTLII
Bársony Bence / RTLII
Nem ítélkezik, de tapasztalatai szerint a harmincas-negyvenes korosztály „úgy be volt állva, mint a gerely” a fesztiválon.

Baukó Éva is kilátogatott az idei Balaton Soundra, tapasztalatairól a Ripostnak mesélt.

Délután érkeztünk meg a fesztiválra, és alig lézengett ott néhány ember. Utoljára öt évvel ezelőtt voltam, és azóta tényleg nagyon sokat változott a Sound. Este nyolcig gyakorlatilag szinte semmi nem történt, és valóban sokkal kisebb is lett, mint volt. A zene pedig, nos, az nekem egy kicsit túl kemény, de ez ugye ízlés dolga

– kezdte élménybeszámolóját az egykori ValóVilág-szereplő, aki egyébként tíz éve nem fogyaszt alkoholt. A fesztiválon pozitív és negatív élményeket egyaránt gyűjtött, ezekről így nyilatkozott:

Kár lenne tagadni, én és a barátnőm is nagy figyelmet kaptunk, ami jól esett. Sokan jöttek oda hozzám egy-egy szelfiért, és egy csomóan beszélgettek is velem, ami után bevallották, hogy megváltozott rólam a véleményük, pozitív irányba. Az is tetszett, hogy a fiatalabb generáció már leginkább csak sörrel, vagy üdítővel bulizott, vagy éppen ásványvízzel, ahogy én is. Viszont az kissé elszomorított, hogy a 30-as, 40-es korosztály úgy be volt állva, mint a gerely. Nem ítélkezem, hiszen nekem alkoholgondjaim voltak, de rossz volt látni, hogy mennyien nem tudtak továbblépni, és hány embernek jelenti azt a bulizás, hogy a világáról nem tud.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik