Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: tragédiával végződött az erotikus játék

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy évvel ezelőtt holtan találtak rá egy brit ingatlanügynökre egy olaszországi szállodában, a balesetben a férfi barátnője is súlyosan megsebesült. A rendőrség akkor arra gyanakodott, hogy egy rosszul sikerült erotikus játék áll a tragédia hátterében. De hogy mi is volt ez a játék pontosan? Lenti cikkünkből kiderül.

Tragédiával végződött az erotikus játék
A brit férfi meghalt, párja pedig súlyosan megsérült.

Nagy visszhangja lett egy hangoskodásnak: G.w.M tavaly ilyenkor épp párjával, Kulcsár Edinával nyaralt Görögországban. Azonban az örömük nem lehetett felhőtlen, mivel a hotelben, ahol megszálltak, annyira megelégelték a hangoskodásukat, hogy a személyzet csúnyán beszólt nekik. Amire a rapper természetesen maga is egy beszólással reagált.

De nemcsak G.wM-nek kellett a beszólásokkal megküzdenie egy éve, hanem Szabó Zsófinak is. Akivel reggelis műsorvezetőtársa, Lakatos Márk élcelődött egy sort, amikor a nyári párkeresésről beszélgettek Hevesi Krisztával.

Rengeteg tévhit kering napjainkban arról, hogyan védhetjük meg az okostelefonunkat attól, hogy a rendszer lelassuljon, vagy hogy az akkumulátorunknak hosszabb élettartama legyen. Az egyik ilyen tévhitet éppen múlt nyáron mutattuk be.

Ezért ne töltse 100 százalékra a telefonját
Néhány egyszerű módszerrel több hónappal is meghosszabbíthatjuk telefonunk élettartamát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik