Szórakozás

„A rák egye ki a szemedet” – mondta G.w.M a görög szálloda dolgozójának, amikor az szólt, hogy túl hangos a zenéjük

YOUTUBE / GWMMUSIC
YOUTUBE / GWMMUSIC
Kulcsár Edina szerint a párja viccesen reagált az alkalmazott kérésére.

Kulcsár Edina és G.w.M néhány nappal ezelőtt Görögországba utaztak pihenni, a rapper élőben is bejelentkezett az Instagram-oldalán. A felvétel során a követői hallhatták, ahogyan a modell a szálloda egyik munkatársával beszél, aki felhívta a figyelmüket arra, hogy túl hangosan hallgatnak zenét.

A rák egye ki a szemedet, azt egye ki!

– mondta ekkor a dolgozónak G.w.M, a pillanatot pedig egy követője rögzítette, majd megosztotta a TikTok-oldalán.

@kovacseszter33 😂 #foryoupage #foryou #foryoupag #pusztuljonaforyouba ♬ eredeti hang - Eszter Kovacs

A történtekre időközben Kulcsár Edina is reagált 24 órán át elérhető Instagram történetében, amikor is valaki a „görögországi balhé” iránt érdeklődött.

A modell elmagyarázta, hogy kezdetben nem hallották, hogy a szálloda dolgozója szól nekik, így az illető kénytelen volt kissé hangosabban nyomatékosítani, hogy túl hangosan hallgatják a zenét, ezzel pedig zavarhatnak más vendégeket.

Márk meg erre viccesen reagált, gondolván, úgysem érti. Én meg csak simán felhúztam magam, hogy miért nem lehet zenét hallgatni fényes nappal a saját kis részlegünkön. Ennyi. Balhénak azért ezt nem mondanám

– írta a szépségkirálynő, aki egyébként a kérdezz-felelek alatt azt is elmondta, hogy számára sokkal szimpatikusabb az, ha a párja kimondja, amit gondol, ahelyett, hogy megjátszaná magát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik