Élet-Stílus

„Tényleg senki nem játszik vele” – Ryan Gosling azt mondja, még a lányait sem érdekli Ken figurája

intercom
intercom
Szomorú sorsa van a babának.

Magyarországon is tarol a Barbie című film, elég végigsétálni az ország bármelyik plázájában, ahol van mozi: biztosan pink színű ruhákba bújt embereket fogunk látni.

Ebben Ryan Gosling játssza Ken figuráját, Barbie barátságzónába ragadó párját. A színésznek két lánya is született Eva Mendes színésznőtől (Esmerelda és Amada), róluk is beszélt Gosling a minap egy sajtóeseményen. A film alaptézise, hogy Ken senkit sem érdekel, mindig Barbie árnyékában van – a színész szerint ez megfelel a valóságnak.

Nálunk igazából Barbie is periférián volt, de már a mindennapjaim része két gyerek mellett. Azt ugyanakkor folyamatosan tapasztalom, hogy a Ken-babáikat eldobják. Az egész elképzelés, hogy Kennel senki nem játszik, tök igaz.

Gosling hozzátette, lányai ellátogattak a forgatásokra is, ahol láthatták apjukat, amint Kent alakítja. Egyébként a színész hozzátette, a gyerekek nem nagyon tudták hová tenni, hogy Kent fogja alakítani, hiszen ők sem értették pontosan, mi miatt lenne érdekes bárkinek a figura.

Margot Robbie kicsit más típusú dolgokról beszélt a napokban:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik