Élet-Stílus

Szabados Ágnes a gyerekmentes esküvőkről: Egyetlenegy napra, lássuk be, otthon lehet hagyni a gyerekeket

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
A baráti körével is megvitatta már a témát, a legtöbben egyetértettek vele.

A Reggeli mai adásában a gyerekmentes esküvők egyre növekvő népszerűsége is téma volt. A műsorvezetők Landesz Katalin esküvőszervezővel beszélgettek a jelenségről, aki elárulta, hogy tapasztalatai szerint az elmúlt időszakban egyre több pár dönt úgy, hogy csak felnőttekből álló vendégsereggel szeretnének együtt ünnepelni.

A téma kapcsán Szabados Ágnes azt mondta, véleménye szerint valóban szerencsésebb, ha kisgyerekek nem vesznek részt ilyen jellegű eseményeken.

Én is azt gondolom, őszinte leszek, hogy én se hívnám meg az esküvőmre a gyerekeket, mert akkor az a szülőnek, a párnak nem egy olyan buli. Akkor fél szemmel folyamatosan a gyereket figyeli

magyarázta a műsorvezető, hozzátéve, a barátaival is körbejárták már ezt a kérdéskört.

A többség azt mondta, hogy tök igazad van, akkor majd a nagyszülő vigyáz a gyerekre, és én sem tudnék úgy bulizni. Szóval szerintem egyetlenegy napra, lássuk be, otthon lehet hagyni a gyerekeket

– mondta Szabados, aki szerint a 2 és 5 év körüli gyerekek nagy valószínűséggel maguk sem éreznék jól magukat egy esküvőn.

Szabó Zsófi erre azt felelte, neki nagy esküvője volt hét évvel ezelőtt, ahová a vendégek közül többen is magukkal hozták a gyerekeiket, és remek buliként emlékszik a napra. Landesz Katalin hozzátette, ha tudni lehet, hogy háromnál több gyerek vesz majd részt egy esküvőn, szokták javasolni a pároknak, hogy fogadjanak egy néhány fős személyzetet, akik szórakoztatják a kicsiket, esetleg elaltatják őket, ha elálmosodnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik