Élet-Stílus

Mészáros Norina Young G Béciről: Mostanság jobban egymásnak feszülünk, de még nem válunk

RTL
RTL
Másokhoz hasonlóan sokat vitáznak, csak ők posztolnak is róla.

Young G Béci és felesége, Mészáros Norina hétfői Instagram-történetei után sokakban felmerült a gyanú, hogy válságba került a házasságuk. „Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni! Soha! Ennyi volt! Egyedül maradtam, egyedül is voltam, egyedül is leszek” – írta ki a rapper, majd egy következő posztban hozzátette: „Meg sem érdemled, hogy bármit is kirakjak!”

Ezek után a feleség egy videót osztott meg, amin közös kislányukkal, a kétéves Rebekával láthatók kettesben. „Örökké csak te” – írta a felvételhez az influenszer.

Az ügyben a Blikk is felkereste a házaspárt. Béci a lapnak azt mondta, már bánja a nagy nyilvánosság előtti kifakadását.

Az az igazság, hogy nem akarok erről beszélni. Belátom, nem kellett volna kiraknom ezeket a szövegeket. Egyelőre tök jól vagyok, nem akarom bolygatni az ügyet, mert igazából ez a kettőnk dolga Norinával

– fogalmazott a rapper.

Mészáros Norina röviden megerősítette, hogy nem vetettek véget a kapcsolatuknak, bár nem érti, miért kellett a férjének kiteregetni a problémáikat.

Mindenhol vannak viták, nálunk is többször előfordul. Nem értem, minek rakta ki Béla, de ő tudja.

A Blikknek egy állítólagos közeli barát is nyilatkozott, aki azt mondta: a pár életében gyakoriak a viták, főleg mostanában, de ezek mindig béküléssel végződnek. A feltételezett informátor szavaira Mészáros Norina ismét 24 óráig elérhető posztban reagált:

Na, ki volt az az informátor? Kíváncsi vagyok. Igazat beszél, de szerintem ezzel nincs probléma! Mindenhol van veszekedés, mostanság jobban egymásnak feszülünk, de még nem válunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik