Élet-Stílus

Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa örökségéről: Volt egy énekes is, aki megkeresett

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Korábban Jónás Rita is bejelentkezett a díva örökségéért.

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt már több éve keresi leendő örökösét, aki vállalja, hogy életben tartja a néhai színésznő szellemi örökségét – akkor is, ha vele esetleg történne valami. Legszívesebben egy magyar illetőt fogadna örökbe, korábban pedig elmondta, hogy akadnak is bőven jelentkezők – köztük Jónás Rita, a Kölyökklub egykori műsorvezetője is, aki korábban Amerikából vette fel a kapcsolatot von Anhalttal.

Az üzletember nemrég a Fókusz stábjának adott interjút, melyben elárulta, máig sem csökkent az örökség iránt érdeklődök száma. A közelmúltban egy énekes is megkereste őt.

Volt egy énekes is, aki megkeresett. Felajánlotta, hogy szívesen gondoskodna rólam, jó munkája van, jó ember. De belegondolok, hogy az ilyen emberek nem magam miatt keresnek meg, hanem a pénzre mennének csak

– mondta von Anhalt, aki azt is elárulta az RTL stábjának, hogy az elmúlt hét évben nem érzi igazán jól magát. Bár nem magányos, egyedül van, és nagyon hiányzik neki a volt felesége.

Bár saját bevallása szerint akadnak bőven nők, akik a közelébe akarnak férkőzni, esetleg szívesen hozzá is mennének, ő nem nyitott már új kapcsolatokra. Azt mondja, jól esnek neki a kedves szavak, de ő csak Gábor Zsazsa társaságára vágyna, más nőére nem.

Kapcsolódó
Jónás Rita bejelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért
A Kölyökklub egykori műsorvezetője Amerikából vette fel a kapcsolatot Frédéric von Anhalttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik