Élet-Stílus

Jónás Rita bejelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért

Karizs Tamás és Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Karizs Tamás és Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A Kölyökklub egykori műsorvezetője Amerikából vette fel a kapcsolatot Frédéric von Anhalttal.

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt az utóbbi években többször is jelezte a nyilvánosság előtt, hogy keresi leendő örökösét, aki vállalja, hogy életben tartja a néhai színésznő szellemi örökségét akkor is, ha vele esetleg történne valami. Hangsúlyozta, hogy legszívesebben egy magyar örököst fogadna örökbe, elmondása szerint akadnak is jelentkezők bőven.

Gábor Zsazsa öröksége az ingatlanokkal együtt körülbelül 60 millió eurót, azaz több mint 22 milliárd forintot kóstál.

Frédéric von Anhalt a minap a Blikknek számolt be arról, hogy Jónás Rita, az RTL Kölyökklub című műsorának egykori sztárja is bejelentkezett az örökségért.

Nem tudom, igaz-e, amit ír, hiszen én nem ismerem a magyar celebeket. Azt mondja, Jónás Rita a neve. Azt állítja, hogy színésznő és tévés műsorvezető volt Magyarországon, de egy ideje már Amerikában él, ott nevelte fel a gyerekeit. Azt írta, mind a három gyereke művészeti iskolába jár, érdekli őket az a világ, amelyben mi éltünk a feleségemmel, és mivel kettős állampolgárok, mind a két országban tudnának segíteni nekem a célomban

– mondta a lapnak az üzletember, aki segítséget kért ahhoz, hogy ellenőrizhesse, az őt felkereső illető valóban Jónás Rita.

A Blikknek sikerült is felvennie a kapcsolatot a műsorvezetővel, aki elárulta, valóban ő írt Gábor Zsazsa özvegyének, de sem erről, sem másról nem szeretett volna bővebben nyilatkozni.

A portál szerint Jónás jelenleg kétlaki életet is. Miután hozzáment Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok magyar úszóhoz, az Egyesült Államokba költöztek, ott nevelték az előző házasságából született lányát, illetve két közös gyereküket is. Azóta elváltak.

Frédéric von Anhalt 2019-ben adott interjút a 24.hu-nak, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
„Ha gyönyörű vagy, bármit megkaphatsz, amit akarsz. Gábor Zsazsa pedig meseszép volt”
Pár napra Magyarországra látogatott Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt, exkluzív interjút kaptunk tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik