Élet-Stílus

Peter Šrámek Háfra Mariról: Most már értem, Jimmy miért volt szerelmes belé

Nemrég együtt forgattak videoklipet.

A napokban jelent meg Péter Šrámek Úgy hittem, túl vagyok rajtad című számának videoklipje. A dal eredetileg A Király című sorozathoz készült, de végül nem használták fel az adásokhoz.

Az énekes producere kezdetben azt javasolta, a sorozatban Háfra Marit alakító Bíró Panna Dominikát kérjék fel egy szerepre a kisfilmben, Šrámek viszont úgy vélte, jó ötlet lenne, ha az igazi Háfra Mari is feltűnne a klipben.

Zámbó Jimmy egykori szerelme igent is mondott a felkérésre, Šrámek most a Borsnak mesélt arról, hogyan élték meg a közös munkát.

Megtisztelő számomra, hogy együtt dolgozhattunk. És mivel az ő életéről szól a dal, számára is fontos, hogy szép végeredmény szülessen. (…) Személyében egy közvetlen, kedves és nagyon csinos nőt ismerhettem meg. Most már értem, és csöppet sem csodálkozom azon, hogy Jimmy miért volt szerelmes belé. Igaz, különböző helyszínen folytak a felvételek, de így is volt alkalmunk megismerkedni

– mondta a lapnak az énekes.

Mint kiderült, Háfrával többször is lehetőségük nyílt találkozni a forgatások idején. Bár nem beszéltek össze, úgy alakult, hogy egy alkalommal mindketten ajándékkal lepték meg a másikat.

A Király című legújabb lemezemet adtam emlékül, én pedig a könyvét kaptam tőle dedikálva. Alig várom, hogy elolvassam, mert úgy gondolom, abból mindent meg fogok tudni az ő szerelmükről

– tette hozzá Srámek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik