Élet-Stílus

Zámbó Jimmy egykori szerelme, Háfra Mari szerepel Peter Šrámek új klipjében

A Király egyik betétdalához készült a kisfilm.

Peter Šrámek a szerdai Reggeliben mutatott részletet az Úgy hittem, túl vagyok rajtad című dalához készült videoklipből. Az énekes elmondta: producere, a régen Zámbó Jimmy-vel is együtt dolgozó Joós István azt javasolta, A Király című sorozatban Háfra Marit alakító Bíró Panna Dominikát kérjék fel egy szerepre a klipben. Šrámeknek azonban jobb ötlete támadt, mégpedig hogy az igazi Háfra Mari szerepeljen a kisfilmben.

Šrámek, aki egyébként a sorozatban Zámbó Jimmy énekhangját adta, a beszélgetés során arról is beszélt, hogy bár sokszor hasonlítják őt a néhai énekeshez, neki sosem volt célja őt utánozni.

Azt hiszem, a mai napig nem utánzom Zámbó Jimmy hangját. Nekem ilyen hangom van, a sorozatban is šrámekesen énekeltem a dalokat. Az, hogy az emberek belehallották Zámbó Jimmy-t, szerintem azt jelenti, hogy akik velem akartak dolgozni, nekik sikerült megcsinálni, amit terveztek.

Mint mondta, a koncertjein gyakran kérnek tőle Jimmy-dalokat, de a saját számaira is nagy igény van. Szerinte ez azt jelenti, hogy valamit jól csinál.

A teljes beszélgetés itt hallgatható vissza, a szóban forgó videoklipet pedig alább lehet megtekinteni.

Annak ellenére, hogy nem akar Jimmy-re hasonlítani, nemrég arról nyilatkozott, a Zámbó család folyamatosan támadja.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik