Élet-Stílus

Zdroba Patrik undorodik a ketchup-féle szószoktól, ha a párja ilyesmit eszik, utána megkéri, hogy mosson fogat

RTL Klub
RTL Klub
Jó, ha ilyenkor van a közelben mosdó, mert Bádoki Bettinának mielőbb kezet is kell mosnia.

A pénteki Reggeli vitarovatában az idegesítő szokások kerültek terítékre: Horváth Gergővel és Zdroba Patrikkal beszélgetett a témáról Szabados Ágnes és Peller Mariann. Az X-Faktor egykori döntőse elmondta, őt valóban sok dolog tudja idegesíteni, ezeknek egyike, ha a társaságában lévők valamiféle hamburgerszószt fogyasztanak.

Nagyon furcsa szokásom, hogy undorodom az ilyen ketchup, majonéz, mustár, meg az ilyen szószszerű dolgoktól. Nagyon durván. Nyilván a szerelmemnek, a Bettinek meg tudom mondani, hogy figyelj, moss kezet, vagy fogat, és akkor utána beszélgessünk. De ha elmegyek valakivel, mondjuk egy haverral egy étterembe enni, és akkor próbálom kerülgetni… hogy nem biztos, hogy így annyira meg kéne fognod a telód, vagy nem annyira nézem, ahogy ő eszik

– magyarázta Zdroba, hozzátéve: ilyen alkalmakkor az étkezés végén finoman szokta jelezni a vele lévő illetőnek, hogy ideje lenne kezet mosnia.

Az énekes menyasszonya, Bádoki Bettina egyébként nemrég az Activityben szerepelt, ahol elárulta, hogy Zdroba az első randevúik egyikén közölte vele, hogy neki minimum napi négy együttlétre van igénye, ha kapcsolatban van.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik