Élet-Stílus

Új traktorral lepte meg magát 97. születésnapján egy amerikai nő

NBC15 News
NBC15 News
Imádja az új traktorját, egy nap sem telhet anélkül, hogy használná: a 97 éves Marie Erickson sohasem szerette a házimunkát, szívesebben dolgozik a szabadban.

Egy év spórolás után, a 97. születésnapján vehette meg magának álmai kistraktorját a massachusettsi Marie Erickson – írja egy helyi hírportál.

A Swanseaben élő nő azt mondja, régóta vágyott a gépre, és nem telik el nap anélkül, hogy használná. Erickson háza egy két és fél hektáros birtokon áll, ő pedig egész életében sokkal jobban szeretett odakint dolgozni, mint házimunkát végezni.

Az idős nő azt mondja, korábban hagyományos fűnyíróval gondozta a gyepet, de már nem bírja tologatni, a traktorjával azonban akkor is végigmegy a kerten, ha a fű még messze nem szorul nyírásra. Autót már nem vezet, de a traktor megadja neki a szabadság érzését.

Marie 5 ezer dollárt (közel 1,7 millió forintot) fizetett a traktorért, de úgy volt vele, hogy a sírba úgysem viheti magával a pénzét, jobban teszi, ha valami értelmesre költi. Azt mondja, az ember sohasem lehet elég idős ahhoz, hogy játékokat vegyen magának és minden nap játsszon velük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik