Élet-Stílus

Mohamed Fatima a halálközeli élményéről: Nekem ott megszűntek a vallásos nézeteim

Azóta a természet és a jóindulat erejében hisz.

Mohamed Fatima a múlt héten beszélt először arról, hogy öt évvel ezelőtt majdnem életét veszítette, miután az édesanyja meghalt. Belebetegedett a gyászba, kétszer élesztették újra a kórházban. A halálközeli élményéről és a gyógyulásáról ma a Mokka riporterének nyilatkozott.

Nagyon rosszul lettem lelkileg, emiatt lett egy légiós tüdőgyulladásom, amibe úgy belehalnak az emberek. Aztán valamiért nekem ide vissza kellett jönnöm, de ott megszűntek a vallásos nézeteim a világgal kapcsolatban. Rájöttem, hogy a mindenség annál sokkal hatalmasabb, mint amit mi kicsit így lekicsinyítünk, Istennek hívjuk vagy bármi más néven, bármilyen más vallásban

– magyarázta az énekesnő.

Viszont nagyon tiszteletben tartom ezeket a vallásokat, mert valamerre terelik az embereket, adnak egy kontrollt az emberiségnek. Viszont én nem vagyok vallásos azóta, a természet vallását követem.

Mohamed hozzátette, ő abban hisz, hogy az élet minden területéhez jóindulattal kell hozzáállni, szerinte ugyanis ez teremti meg a valóságot, később pedig a mennyünket vagy a poklunkat is.

Kapcsolódó
Mohamed Fatima: Amikor anyu meghalt, utána akartam menni, kétszer élesztettek újra
Az énekesnő 13 napig lebegett élet és halál között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik