Élet-Stílus

Nem kapott szabadságot, mégis elrepült bulizni Ibizára, és másnap beért a munkába

A munka soha nem lehet kifogás arra, hogy az ember kihagyjon egy bulit – mondja egy 22 éves brit férfi, aki annak ellenére repült el Ibizára bulizni, hogy nem kapott szabadságot.

Nagyon szeretett volna elmenni a barátaival nyaralni a 22 éves Ben Matthew Saunders, de épp akkor, amikor a többiek mentek, nem tudott elszabadulni a munkahelyérről. A brit fiatalember azonban úgy gondolta, nem áll be azok népes táborába, akik a munkát használják kifogásként arra, hogy nem buliznak, nem ünnepelnek együtt a barátaikkal – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Saunders elhatározta, hogy legalább egy estét a barátaival tölt Ibizán. Július 10-én, hétfőn, a férfi utolsó aznapi értekezlete délután kettőkor ért véget, Londonban. Utána rögtön a reptérre sietett és elért egy ötkor induló gépet.

Este 8.40-kor landolt Ibizán, a holmiját bedobta az egyik barátja hotelszobájába, aztán indultak is bulizni. Ben másnap reggel hétkor már egy reptérre tartó buszon ült, tíz perccel dél előtt landolt a londoni Gatwick repülőtéren, majd gyorsan vonatra szállt, így délután egyre éppen odaért aznapi első értekezletére, Brightonba.

Saunders 290 fontot (kb. 127 ezer forintot) költött utazásra, az egész őrült kiruccanása pedig 400 fontba (közel 174 ezer) forintba került. Azt mondja, nagyon felszabadító érzés, hogy végig tudta csinálni, és másokat is arra bátorít, hogy ne féljenek belevágni látszólag lehetetlennek tűnő dolgokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik