Élet-Stílus

Visváder Tamás: Az igazi gazdagság az, mikor gyermeked van

TV2
TV2
Elárulta, szeretnének-e még babát a feleségével.

Visváder Tamás ma a Reggeli vendége volt, ahol a családjáról mesélt a műsorvezetőknek. Érdeklődésükre azt is elárulta, bennük van-e a gondolat a feleségével, Visváder-Palácsik Lillával, hogy egy harmadik babát is bevállaljanak.

A gondolat igen, aztán utána rájövünk, hogy fáradtak vagyunk. De soha ne mondd, hogy soha. Meg hát a jóisten kezére vagyunk bízva, úgyhogy még bármi lehet. Két fiú mellé még egy kislány milyen aranyos lenne, nem?

– kérdezett vissza Visváder.

Hangsúlyozta, hogy ha lesz is harmadik gyerekük, a céljuk az, hogy mindegyiküket egyformán tudják támogatni: nemcsak anyagilag, hanem az idejükkel és az energiájukkal is.

A beszélgetés során szóba került, hogy Visváderék 26 éves korukban lettek szülők, amikor pedig a fényképész először bejelentette a várandósságát, többen jelezték a követőik közül, hogy talán túl fiatalon vágtak bele a családalapításba.

Én nem éreztem egyáltalán korainak, másrészt meg minket valamilyen szinten hajtott az idő. Lillának az endometriózis-probléma miatt muszáj volt minél hamarabb babát vállalni. Nem is bántuk meg. Tényleg, az igazi gazdagság az, amikor gyermeked van. Ez egy csoda

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik