Élet-Stílus

Tom Holland: Hatalmas rajongója vagyok a filmkészítésnek, de Hollywoodot nem igazán szeretem

Alex Wong / Getty Images
Alex Wong / Getty Images
Számos barátján látta, hogy a szórakoztatóipar megváltoztatta őket.

Tom Holland nemrég az On Purpose című podcastműsor vendége volt, ahol egyebek mellett arról beszélt, miért nem szereti Hollywoodot.

Tényleg hatalmas rajongója vagyok a filmkészítésnek, de Hollywoodot nem igazán szeretem, nem nekem való. Ez az iparág nagyon rémisztő számomra. Megértem, hogy én is a részese vagyok ennek az egésznek, és egyes részeit élvezem is. Ennek ellenére mindig keresem a módját, hogy minél inkább eltávolítsam magam tőle, hogy a lehető legnormálisabb életet éljem

idézi a brit színészt a PageSix.

A Pókember-filmek sztárja azt is elmondta, nem megszokott tőle, hogy podcastben adjon interjút, de biztonságosnak érezte a közeget ahhoz, hogy sebezhető legyen.

Arra is kitért, hogy vannak ismerősei, akik teljesen megváltoztak, miután bekerültek a szórakoztatóiparba, ezért nagy félelme, hogy vele is megtörténik ez.

Határozottan úgy gondolom, hogy ez a gondolat mindig bennem van, hogy ne veszítsem el önmagam. Annyi embert láttam már, akik előttem jöttek, és teljesen megváltoztak. Voltak barátaim, akikkel együtt nőttem fel, és már nem vagyunk barátok, mert teljesen mások lettek ebben a szakmában. Én csak nagyon-nagyon szeretnék arra koncentrálni, ami boldoggá tesz, tehát a családomra és a barátaimra. Meg a hobbijaimra: az asztaloskodásra, a golfozásra, és a jótékonysági szervezetre, amit az anyukám vezet. Ezek azok a dolgok, amik igazán boldoggá tesznek, úgyhogy ezeket kell megtartanom.

Tom Holland azt is részletezte, hogyan jött rá, hogy alkoholfüggő, amikor megpróbált egy hónapig nem inni.

Kapcsolódó
Tom Holland felidézte, hogyan jött rá, hogy alkoholfüggő
Immár másfél éve egy kortyot sem ivott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik