Élet-Stílus

Csuti: Mielőtt megismertem a páromat, vegetatív üzemmódban léteztem, ha nem voltak nálam a gyerekek

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu és Schumy Csaba
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu és Schumy Csaba
Azt mondja, Bianka olyan szeretetet ad neki, amit minden embernek éreznie kellene.

Szabó András Csuti a napokban árulta el, hogy edző szerelmével, Sudár Biankával néhány hónapja összeköltöztek, és egy kiskutyát is örökbe fogadtak. Az üzletember most a hot! magazinnak mesélt a kapcsolatukról, aminek erősségét nem az eltelt idő függvényében, hanem a közösen megélt tapasztalásokban mérik – derül ki a Bors szemléjéből.

Mielőtt megismertem a páromat, csupán vegetatív üzemmódban léteztem, ha nem voltak nálam a gyerekek: dolgoztam, edzettem, és vártam, hogy holnap legyen. Olyan szintű szeretetet ad, amit minden embernek éreznie kellene

– magyarázta Csuti, aki ma már együtt fekszik és együtt kel a párjával, az edzési rutinjához is alkalmazkodott.

Mint kiderült, a párját már a kapcsolatuk elején elhívta egy zalakarosi nyaralásra a gyerekeivel, Sudár viszont akkor nemet mondott. Úgy vélte, kell a fokozatosság, ami először meglepte az üzletembert, de később rájött, hogy a szerelmének igaza volt.

Négy hónap után éreztük, hogy eljött az idő a gyerekekkel való személyes találkozásra. Elmondtam nekik, hogy »apának van szerelme«. Először videótelefonon látták, és beszélgettek vele. Biankának gyorsan sikerült megtalálnia velük a közös hangot. Ha Dominikán feltettük a pontot az i-re, a gyerekek bemutatásával mondhatom, hogy a mondat végére oda került az írásjel, elkezdtünk egy új fejezetet az életünkben, és boldogan várjuk a folytatást!

— mondta a lapnak az üzletember, aki a kedvese családjával is jól kijön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik