Élet-Stílus

Újabb vádak érték Jonah Hillt: egy színésznő állítja, 16 éves korában a színész „lenyomta a nyelvét a torkán”

Michael Bezjian / WireImage / Getty Images és Matthias Nareyek / Getty Images
Michael Bezjian / WireImage / Getty Images és Matthias Nareyek / Getty Images
Esnek ki a csontvázak a szekrényből.

Pár napja arról írtunk, Jonah Hillt érzelmi bántalmazással vádolja egyik exbarátnője. Sarah Brady szörfös többek között azt állította, a színész kapcsolatuk alatt korlátozni akarta, milyen fotókat tölthet fel magáról a közösségi oldalára.

A történtek hatására egy másik nő is előállt saját történetével: Alexa Nikolas, a Nickelodeon egykori gyereksztárja Twitteren osztotta meg a vele történteket.

Miután elolvastam Sarah Brady csodálatra méltó posztját Jonah Hillről, csak annyit akarok mondani, hogy amikor 16 éves voltam, meghívtak egy házibuliba Justin Long házába (…) Úgy tűnt, Jonah Hill kinézett magának, mert egy ponton, amikor cigizni akartam, azt mondta, neki van egy szála, kint a kocsijában. Nem tűnt olyan nagy dolognak, így bíztam benne, és kimentem vele. Ő felkapta a cigit az első ülésről, viszont nem adta oda nekem, amit kicsit furcsálltam. Mikor visszaértünk a házhoz, megkértem, hogy adja oda, amire nem mondott semmit, csak az ajtóhoz nyomott, és lenyomta a nyelvét a torkomon. Ezen annyira megdöbbentem, hogy ellöktem magamtól, és berohantam.

Az eset idején Jonah Hill 24 éves volt.

A Deadline felkereste Hill ügyvédjét, aki kitalációnak nevezte Nikolas sztoriját, ami állítása szerint soha nem történt meg. A továbbiakban „bizonyíthatóan megbízhatatlan” forrásként hivatkozott a színésznőre, aki „több férfit is megvádolt már a szórakoztatóiparban”.

Nikolas később Twitteren reagált a fejleményekre, ahol azt írta:

Traumatizáltak a hollywoodi férfiak. Nagyon szomorú, hogy milyen traumatikus dolgokat okoztak a testemben és az elmémben. A dolgoknak meg kell változniuk.

Kapcsolódó
Volt barátnője érzelmi bántalmazással vádolja Jonah Hillt
Üzenetváltásukat is kiszivárogtatta bizonyítékként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik