Szórakozás

Volt barátnője érzelmi bántalmazással vádolja Jonah Hillt

Dia Dipasupil / FilmMagic / Getty Images
Dia Dipasupil / FilmMagic / Getty Images
Üzenetváltásukat is kiszivárogtatta bizonyítékként.

A hétvége folyamán több Instagram-történetet posztolt Sarah Brady félprofi szörfös, Jonah Hill korábbi barátnője, melyekben a kapcsolatuk alatt lefolytatott állítólagos privát üzenetváltásaikról készített képernyőfotókat osztott meg. Ezeken egy „Jonah” néven elmentett kontaktja azt kérte tőle, távolítson el az Instagramjáról olyan képeket és videókat, amiken szörfölés közben látható.

Ez egy figyelmeztetés minden lánynak. Ha a partnered így beszél veled, készíts menekülési tervet. Hívj fel, ha segítségre lenne szükséged

– írta korlátozott ideig elérhető posztjában Brady.

A megosztott üzenetek alapján a szörfös részben teljesítette egykori párja kérését, és pár fotót letörölt a közösségi oldaláról.

Kezdésnek jó. Úgy tűnik, nem értesz semmit, de nem az én dolgom, hogy tanítsalak. Én előre lefektettem, nekem mi nem fér bele a határaimba. Te nem vagy hajlandó lemondani néhányról ezek közül, és ezt világossá is tetted. Remélem, ez boldoggá tesz téged

– válaszolta erre „Jonah”.

Egy másik képernyőképen az olvasható, az illető azt mondta neki, hogy a „férfiakkal való szörfözés” és a „szexuális képek” posztolása nála nem fér bele egy kapcsolatba, ahogy több más dolog sem, például az, hogy Brady „határok nélküli, helytelen barátságot ápol férfiakkal”, modellkedik, és „instabil nőkkel” barátkozik.

Ha ezek a dolgok boldoggá tesznek téged, akkor támogatom, és nincs harag köztünk. De ezek az én szabályaim egy romantikus kapcsolatban

– írta erre állítólag Hill.

Brady további képernyőfotókat is közzétett, amelyek azt sugallják, hogy a színész azt mondta neki, hogy a modellkedés az „utolsó szakma”, amit a párjának szánna. Erre Brady azt felelte:

Nos, akkor talán többet kellett volna kérdezned arról, mivel foglalkozom, mielőtt úgy döntesz, hogy randizol velem.

Sarah Brady abbéli csalódottságát is kifejezte, hogy volt párja egészen addig dicsérte szörfös fotóit, míg randizni nem kezdtek, majd miután összejöttek, a „határaira” hivatkozva arra kérte őt, hogy szedje le azokat a netről.

Azt is elárulta, azért döntött úgy, hogy most, másfél évvel később előáll az igazsággal, hogy ezzel saját gyógyulását segítse elő, ugyanis az eddigi hallgatás rossz hatással volt a mentális egészségére.

Az elmúlt egy évem gyógyulással és növekedéssel telt. A szeretteim és orvosok segítettek, hogy újra bűntudat, szégyenérzet és önbírálat nélkül élhessem az életemet, és ne aggódjak olyan apróságok miatt, mint például szörfözés fürdőruhában egy konzervatívabb búvárruha helyett. És biztos vagyok benne, hogy még sok gyógyulásra van szükségem a bántalmazás miatt

– fűzte hozzá Sarah Brady, hozzátéve: nevetségesnek tartja, hogy Hill „feministának nevezi magát”, miközben szerinte inkább „nőgyűlölő” és „nárcisztikus”.

Utolsó bejegyzésében Brady azt írta:

Az, hogy valaki érzelmileg bántalmazó partner, nem jelenti azt, hogy szörnyű ember (ez gyakran a saját traumáikból fakad), ugyanakkor azt sem jelenti, hogy mindez rendben van.

A posztok hatására diskurzus indult: sokak szerint „Jonah” jogosan fejezte ki, mit vár el a partnerétől, mások szerint viszont túllépett egy határt kéréseivel.

Jonah Hill egyelőre nem ragált az ellene felhozott vádakra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik