Élet-Stílus

Kamarás Norbi a Redditről: Milyen profilképpel vagyok fent?

Úgy fest, nem igazán ismeri napjaink legnépszerűbb internetes fórumát.

Az Activity legutóbbi adásában a TikTokról és a Redditről is beszélgettek a vendégek. Horváth Tamás elárulta, hogy ő maga egyáltalán nem ért a TikTok-alkalmazáshoz, egyszer majdnem közzétett magáról egy videót, amin anyaszült meztelenül énekelt. Járai Máté erre azzal kezdett viccelődni, hogy a Redditen biztos megtalálható a szóban forgó felvétel, amin a közönség jót nevetett – Kamarás Norbiról viszont kiderült, hogy kissé hiányosak az ismeretei az internetes fórumot illetően.

Én a Redditre direkt nem regisztráltam, hogy nehogy fent legyek

– mondta a műsorvezető, mire a többiek tájékoztatták, hogy a Redditen nem névvel és arccal vannak fent az emberek, és nem magukról, hanem jellemzően másokról posztolnak.

– Ide mások tesznek fel dolgokat, akik téged akarnak ekézni. Tehát nem szép képeket raksz fel, ahol mosolyogsz…
– Rólad írnak, névtelenül

– magyarázták a játékosok, mire Kamarás annyit kérdezett:

Milyen profilképpen vagyok fent?

Dobos Evelin és Kármán Odett ezután ismét megkísérelték elmagyarázni neki az alkalmazás lényegét, a műsorvezetőt viszont inkább az érdekelte, nincs-e olyan, hogy valakiről csak jókat írnak a fórumon.

Kamarás egyébként az említett adásban azt is elárulta, hogy gyerekkorában egy verekedés alkalmával kitérdelték az egyik elülső fogát, ami az orvosa szerint bármikor kieshet.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik