Élet-Stílus

Hajmásy Péter: Amint elmegy a bizalom, ott vége van a kapcsolatnak

Legyen szó kamuról vagy hűtlenségről, szerinte ha a bizalom elveszik, azt már nem lehet visszahozni.

A Reggeli egyik mai szegmensében Fésűs Nelly és Hajmásy Péter beszélgettek arról, szükség van-e az életben B-tervekre. Az adás egy pontján a párkapcsolatok témaköre is felmerült, mellyel kapcsolatban a színésznő elmondta: a saját esetében mindig egészen addig meg akarta menteni a kapcsolatait, amíg helyrehozhatónak vélte őket, ha viszont már nem, akkor elengedte a párjait. Viszont ekkor sem egy másik illető karjaiban vigasztalódott, hanem egyenesen lezárta a kapcsolatát.

A téma kapcsán Szabó Zsófi arról is megkérdezte a vendégeit, szerintük lehet-e úgy tervezni, ha az ember jár valakivel, esetleg már házas. Fésűs erre azt felelte, nem, hiszen a dolog két emberen múlik, ha pedig esetleg „homok kerül a gépezetbe”, az tovább nehezíti a helyzetet.

Hajmásy Péter az elhangzottakra reflektálva azt mondta, szerinte lehetséges a tervezés, de csakis addig, amíg a felek között töretlen a bizalom.

A bizalom, ha megvan, akkor szerintem lehet. Amint elmegy a bizalom, és az amúgy el szokott menni, onnantól már nem lehet szerintem tervezni. Ott van vége szerintem a párkapcsolatoknak, amint elmegy a bizalom. Egy pici kis kamu, pici kis félrelépés, vagy valami olyan dolog történik. Szerintem ha a bizalom elmegy, onnantól véged, és azt nem lehet visszahozni

– magyarázta a sportoló, hozzátéve: nem tud róla, hogy valaha is B-terv lett volna valaki számára, és a mindennapi életben is arra törekszik, hogy minden helyzetben az első lehessen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik