Élet-Stílus

Horváth Éva: Nem azért szültem, hogy más nevelje a gyerekemet

TV2
TV2
A párjával igyekeznek minél több élményt adni a fiaiknak.

Horváth Éva idén is nyaralni tért vissza Magyarországra a családjával. A szépségkirálynő a hot! magazinnak adott interjút, mint mondta, az első útjuk a piacra vezetett, nagyon hiányoztak ugyanis nekik a hazai ízek.

Jelenleg még a visszarázódási fázisban vannak, a mozgást pedig egyelőre el kell felejtenie, nemrég ugyanis a gyerekeivel játszott a trambulinon, és megsérült a bokája.

Ami a gyereknevelést illeti, Horváth azt mondja, a párjával igyekeznek minél több élményt adni a fiaiknak, úgy véli ugyanis, ezekből tanulnak is a kicsik.

Nem azért szültem, hogy más nevelje a gyerekemet. Szeptembertől bölcsibe jár Alex, és egyébként itt is, heti három napon. Kint van egy balinéz bébiszitterem, aki foglalkozik vele, amíg én jógázom, és nagy örömömre beviszi a balinéz házakhoz, ahol közelebbről megismerkedik a helyiekkel. A párommal mindketten a gyerekekért élünk. Nem unalmas, nem teher; annál okosabbak lesznek, minél több élményt kapnak tőlünk

idézte a szépségkirálynőt a hot! nyomán a Bors.

Horváth nemrég árulta el, hogy rendszeresen jár castingokra, a Troll a konyhában és a Farm VIP vezetésére is esélyes volt. A téma kapcsán most azt mondta, ha lehetősége lesz itthon műsort vezetni, hazajön, ha viszont nem lesz casting, a jógában képzeli el a jövőjét.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik