Élet-Stílus

„Nem találtak mellém fiú műsorvezetőt” – Horváth Éva nemrég két showműsor vezetésére is esélyes volt

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Rengeteg castingon járt az elmúlt időszakban.

Horváth Éva volt a Hová tűnt? című műsor új részének vendége, ahol mesélt a családjáról, a bali életükről és a jövőbeli terveiről is. Mint mondta, a bulizós éveit maga mögött hagyta, a gyerekei születése előtt is érezte már, hogy kinőtte ezt a világot.

Elmentem egy partira és körbenéztem, hogy úristen, ugyanazok az emberek támasztják a bárpultot, jobb kézzel, bal kézzel. Ugyanazt a koktélt isszák… és így, hol vagyok? Ez az én világom? Tehát nem. Ott nekem már volt egy ilyen, hogy vége ennek az egésznek, én erre már nem vagyok kíváncsi. És utána a gyerekekkel egy teljesen más, új értelmet kapott nyilván az életünk. Már játszóházba járunk

– magyarázta a szépségkirálynő, hozzátéve: felszínesnek tartja korábban említett közeget, amibe már beleunt.

Most kérdezték, hogy megyek-e egy partira, és akkor belegondoltam abba, hogy oké, akkor most nekem sminkest kell hívnom, fodrászt kell hívnom, ruhát varratni. Aha. Van erre nekem szükségem?

A beszélgetés során arról is kérdezték, miért szakadt félbe a műsorvezetői pályája. Horváth erre elárulta, hogy nagyon is szeretne visszatérni a korábbi munkájához.

Voltam castingokon az elmúlt időszakban, nagyon sok castingon voltam. Volt olyan, ahol az utolsó kettőben voltam benne. Nem tudom, említsek-e konkrét műsort. Az egyik a Farm VIP, a másik a Troll a konyhában, ezt múltkor castinoltam. Utóbbinál például nem találtak mellém fiú műsorvezetőt. Ezen múlott. Úgyhogy én folyamatosan járok castingokra, csak ezt nem hozom nyilvánosságra

– osztotta meg a nézőkkel.

Ami a jövőbeli terveit illeti, mint mondta, máig nagy szerelme a műsorvezetés, amit nem tervez feladni, így továbbra is próbálkozik majd castingokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik