Kultúra

Repkednek a szikrák a Bridgerton következő szerelmespárja között – fotók

Netflix
Netflix

A hétvégén zajlott a Netflix évente megrendezett monstre rajongói rendezvénye, a fenomenális nevű TUDUM (ugye értjük, hogy a név a Netflix szignál ikonikus hangeffektére utal?), amire a streamer rendszerint közönségtalálkozókkal, új bejelentésekkel, friss tartalmak sorával készül. Idén sem volt ez másként, és az esemény részeként kiadták a Bridgerton várva várt harmadik évadjának első fotóit.

Amint azt már korábban bejelentették, a sorozat harmadik évada, eltérve az alapregények sorrendjétől nem a második Bridgerton fivér, Benedict (Luke Thompson) sorsát énekli meg, hanem kicsit előre hozza a regényfolyamban a negyedik részben megtárgyalt románcot Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) között. Aminek a sorozat, bizony, már két évada ágyaz meg folyamatosan: a sorozat egyik legfontosabb mellékszála, hogy Penelope halálosan szerelmes legjobb barátnője bátyjába, aki viszont inkább kishúgaként tekint rá. A harmadik évad kiindulópontja épp az, hogy Penelope, belefáradva a várakozásba úgy dönt, hogy ő bizony férjet keres, éspedig egy olyat, aki mellett megtarthatja azt a függetlenséget, ami ahhoz szükségeltetik, hogy folytathassa kulcsfontosságú kis magánvállalkozását. Colin, akit váratlanul ér Pen újsütetű hűvössége, felajánlja segítségét a férjvadászathoz, hogy aztán ő maga akadjon a közösen szövögetett hálóba, miközben Penelope és Eloise tönkrement barátsága tovább bonyolítsa a helyzetet.

Az évadot nagy várakozás övezi, a Netflixnek pedig bizonyítania kell, a sorozat ugyanis elveszítette az első két évad showrunnerét, Chris Van Dusent, akinek a helyét Jess Brownell vette át az élen. Ráadásul a Bridgerton első spinoff-sorozata, a Sarolta királyné óriási siker lett, így muszáj tartani a színvonalat. A most kiadott fotók alapján a kémián nem fog múlni.

Netflix
Netflix
Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik