Élet-Stílus

33 évesen már nagymama a brit nő

Getty Images, illusztráció
Getty Images, illusztráció
Szerinte nem is lehetne ennél szerencsésebb.

Ruth Clayton 2005-ben, mindössze 15 évesen adott életet lányának, Rose-nak, aki most még tanulóként, 18 évesen szült kislányt.

A most már nagymama azt mondja, nem is lehetne szerencsésebb annál, mint hogy fiatalon nagymama lehet. Amikor lánya elhatározta, megtartja a babát, teljesen kiállt mellette. Ráadásul az apuka családja is nagyon kedves és támogató.

33 évesként nagymama lenni azt jelenti, hogy még sokáig itt leszek. Csodálatos lesz! Nagyon szerencsésnek érzem magam

– mesélte Ruth Clayton a Mirrornak.

Azt is elárulta, hogy 14 évesen, mikor teherbe esett, abortuszra készült, de végül úton a klinikához, meggondolta magát, ami ma a legjobb döntésének tart, így is leérettségizett, egyetemre járt.

Rose, mikor 17 évesen bevallotta, hogy állapotos, először nagy haragra gerjedt az anyja.

Úgy éreztem szétesik a világunk. Nagyon rosszul érzem magam miatta most már, mert a gyerekvállalás volt a legjobb, ami valaha történt Rose-zal.

Később, mikor látta lánya eltökéltségét, már 100 százalékosan a támogatásáról biztosította. Amikor pedig megszületett a baba, Cora, elsírta magát.

Cora már akkora, hogy ülni is tud, anyukája pedig az mondja, minden rendben van, mert az ő anyja megtanította, hogyan legyen szervezett, és hogy ne csak a saját szükségleteire gondoljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik