Élet-Stílus

Manuel elmondta, miért szólt be a koncertjén az egyik rajongójának

RTL
RTL
Elismeri, hogy nem finomkodta el a dolgot, de nem is bánja, mert szerinte a srác megérdemelte, amit kapott.

A napokban elterjedt egy felvétel a neten, ami Manuel balatonlellei koncertjén készült. Ezen az látszik, ahogyan a The Voice coacha káromkodva leteremt valakit a közönségből. A rapper kedd hajnalban Instagramján mondta el a saját verzióját a történtekről.

Kikerült egy videó a Redditre, amiben elküldöm a kurva anyjába az egyik ott lévő úriembert, aki az utolsó számnál, az egyik legjobb pillanatban elkezdett mutogatni és beszólogatni. Egyébként ez egy jó pillanat lett volna a koncert végén, mindenki élvezte a bulit, én is nagyon szerettem, és ez a csávó elrontotta. Igen, visszaszóltam neki a saját stílusomban, és most ez megy mindenhol. Hát, ez van, gyerekek! Nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet, de szerintem az a paraszt, aki odajött és elbaszta a bulit meg a hangulatot

mondja Manuel a 24 óráig elérhető posztban, majd hozzátette: az incidens után folytatta az éneklést, és a koncert hátralévő részében minden rendben ment.

Az előadó továbbá elmondta, az utóbbi napokban nagyon kevés ideje jutott a pihenésre, és ez is közrejátszhatott abban, hogy így reagált a rendbontóra.

Mi ezen a héten leforgattunk a Voice válogatójából három részt, ami három forgatási nap volt. Ezek valahogy pont hétvégére estek, és nekem volt két koncertem, ami azt jelenti, hogy reggel 8.30-ra bementem az RTL-be, hazaértem a forgatás után, elmentem fellépni, hazaértem hajnali 4-re, és megint mentem be az RTL-be. És ez még egyszer megtörtént. 48 óra alatt 42-t ébren voltam, úgyhogy nem csoda, hogy nem finomkodtam el a dolgot. Nem is bánom, meg is érdemelte. Kifelé a biztonsági őrök rendre utasították a srácot, és nem történt semmi ezen az egy videón kívül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik