Élet-Stílus

Nagyon fura hobbijáról mesélt a pornósztár

Lexi Luna az óriásos fétisvideói után kapott rá a tevékenységre.

Lexi Luna 2016 óta aktív a felnőttfilmes iparban, azóta közel 400 filmben szerepelt. A New York Post megírta, mivel foglalkozik a rendkívül népszerű pornósztár, amikor épp nem forgat:

babaházakat rak össze, olykor-olykor pedig szétveri őket gumikalapáccsal.

A 34 éves felnőttfilmes – akit egyébként idén jelöltek az Adult Video News Award díjátadón a Legjobb MILF előadó kategóriában – elmesélte, hogy számos babaházat vásárolt és kapott ajándékba, és amikor épp ki akar kapcsolódni, ragasztót, ollót, csipeszt ragad, és nekiáll az összeszerelésnek, majd a házakat telerakja miniatűr bútorokkal. Egyes babaházak összeállítása akár 80 órát is igénybe vehet.

Azt mondja, terápiaszerű számára ez a hobbi.

Ha pedig egy-egy darab nem annyira sikerül, vagy félő, hogy összeomlik, akkor fog egy gumikalapácsot, és szétzúzza az alkotását (ami vélhetően szintén stresszcsökkentő tevékenység).

„Amikor épp nem forgat” – írtuk fentebb, de ez így nem teljesen igaz, ugyanis a babaházak feltűnnek az OnlyFans-fiókján látható videókban is (már csak azért is, hogy a rajongóinak megmutassa sokoldalúságát). Sőt: az egész ötlet onnan jött, hogy a világjárvány idején kezdődött Lexi Luna „óriásnős” fétisvideókat forgatott, amelyekben meztelen gigászként rabul ejti liliputi hódolói szívét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik